Kurser i Adobe After Effects

Read the text in english here

MedieTekAcademy tilbyder grundlæggende After Effects brugerkurser og individuelt tilrettede forløb i samarbejde med A Bigger Boat. Kurserne køres af ekspertbrugere på højeste plan, der til dagligt arbejder professionelt med alle de teknikker der undervises i, og du vil opleve personlig hjælp og vejledning igennem hele forløbet.

Kurserne er inddelt i 2 forløb, der henvender sig til de to primære brugsformer af Adobe After Effects. Der vil være et overlap af grundlæggende funktionalitet, men kurserne kan med fordel kombineres, hvis man ønsker et dybere kendskab til programmet.

Kursusforløb ­ efterår/vinter 2016

After Effects: Motion Graphics grundkursus d. 16/11 - ­18/11 2016

På dette kursus vil du lære at producere professionelle Motion Graphics animationer. Motion Graphics har bred anvendelse: Du kan producere infographics­film, der visualiserer jeres forretningskoncepter eller vækststrategi. Du kan lave animationer, hvor du demonstrerer dit nye produkt. Du kan lave animerede reklamefilm, der sælger dine ydelser. Der er utallige muligheder.

I løbet af kurset lærer du at bruge After Effects til produktion af motion graphics. Igennem en effektiv og nøje tilrettelagt undervisningsplan, opnår du indsigt i programmets interface og de almindelige arbejdsgange.

Herefter udvikler og producerer du animerede præsentationer, og andre former for motion graphics. Din underviser er ekspertbruger på højeste plan, og guider dig sikkert igennem en række opgaver, som giver dig de nødvendige kompetencer for at kunne producere professionelle Motion Graphics og blive certificeret igennem MedieTek Academy.

Varighed:
​3 dage

Deltagere: ​Minimum 6 deltagere

Forudsætninger: ​Almindelige computerkundskaber.

Udstyr:​ Egen computer medbringes, med de nyeste versioner af Adobe After Effects CC, Adobe Photoshop CC og Adobe Illustrator CC. Der kan benyttes demo­udgaver af programmerne, hvis licens ikke haves. Kontakt os, hvis du ikke har mulighed for at medbringe egen computer.

Sted:​ Filmby Aarhus

Pris:​ 10.500 kr. inkl. frokost

After Effects VFX grundkursus d. 23/11­ - 25/11 2016

På dette kursus lærer du, at arbejde med integration af grafik, animation og videooptagelser. Du kan farvebehandle og tilrette videooptagelser. Du kan kombinere dine videooptagelser med virtuelt indhold, f.eks. ved hjælp af green screen optagelser. Du kan også føje tekster og effekter til dine optagelser.

I løbet af kurset lærer du at bruge After Effects til VFX og efterbehandling. Igennem en effektiv og nøje tilrettelagt undervisningsplan, opnår du indsigt i programmets interface og de almindelige arbejdsgange. Ekspertvejledning hjælper dig til at løse en lang række opgaver, og opnå de kompetencer, du skal bruge for at arbejde professionelt med mange former for visual effects, compositing, chroma keying og color grading. Kurset tillader certificering igennem MedieTek Academy.

 

Varighed: ​3 dage (2 dage hvis deltageren allerede har Motion Graphics kurset)

Deltagere: ​Minimum 6 deltagere

Forudsætninger: ​Almindelige computerkundskaber.

Udstyr:​ Egen computer medbringes, med de nyeste versioner af Adobe After Effects CC, Adobe Photoshop CC og Adobe Illustrator CC. Der kan benyttes demo­udgaver af programmerne, hvis licens ikke haves. Kontakt os, hvis du ikke har mulighed for at medbringe egen computer.

Sted:​ Filmby Aarhus

Pris:​ 10.500 kr. inkl. frokost (7000 kr. hvis deltageren allerede har Motion Graphics kurset)

After Effects: Individuel undervisning og bruger support

Ud over de faste kurser, sammensætter vi også undervisningsforløb på baggrund af specifikke ønsker og behov. Vi hjælper dig til at mestre netop de funktioner, du har brug for i dit daglige arbejde. Kurserne kan være for flere deltagere eller helt individuelle. Undervisningen kan f.eks. finde sted på din arbejdsplads.

Vi tilbyder desuden de ovenstående kurser som individuel undervisning til en fast pris.
Kontakt os for mere information.

Varighed:
​Varierende

Pris:​ 990 kr. pr. time (ekskl. transport, lokaler og evt. indkvartering)

Hvem er underviserne?

Jonas Kvist Jensen og Martin Mortensen Søe er eksperter i After Effects, og har tilsammen arbejdet med programmet i mere end 30 år. De arbejder til daglig med professionel film­ og motion graphics­produktion, og det meste af deres arbejde udføres i After Effects.

 

Kontakt: +45 87 700 180 / academy@medietek.eu